Wat je zeker moet weten over jouw persoonlijke Fuel Plans 💪

 • Omdat je in het 'personal coaching' traject zit kan ik je 20% korting geven met de persoonlijke code 'coach4187'.

  Hierbij krijg je 20% korting op onderstaande producten.

 • Verschillende fuel plans op jouw maat

  Ik heb verschillende fuel plans gemaakt op basis van jouw gegevens in functie van duur van de inspanning, calorie verbruik, jouw BMI en hoeveel je mag opnemen om niet ver van jouw ideale BMI te komen.

 • 80 a 90 koolhydraten per uur volstaan volledig voor jou

  Ik werk met een koolhydraten opname van +- gemiddeld 80 a 90gr per uur. Dat is zowat het maximum dat jouw lichaam kan opnemen. Jouw lichaam heeft bij dit plan een optimale ondersteuning. 80 koolhydraten lijkt een goed aantal op training, voor wedstrijden gaan we richting 90

 • Puzzel gerust zelf ook even

  Je mag een Pro Energy bar vervangen door een Pro Sport fruit als je eens een andere smaak wilt.

 • Gebruik onze drink- en herstelwijzer

  Gebruik deze twee tools om je zelf te berekenen hoeveel je moet drinken in bepaalde omstandigheden en hoe jouw ideale herstel recept er uit ziet.

Je kan ze dun eten zonder enig probleem te krijgen van je darmen en je kan er van uit gaan dat ze snel worden opgenomen in de juiste verhouding.

Op ieder fuel plan zie je zowel voor als na jouw inspanning wat kan gebruiken als recuperatie. We werken soms met Leucine voor de inspanning om je tijdens de inspanning minder krampen te doen krijgen/spierpijn te onderdrukken en beter te herstellen tijdens de inspanning.

Met de geselecteerde Isotone samenstelling heb je geen nood om met hypertone of hypotone dranken aan te vullen. Deze zullen enkel onnodig een schommeling in je suikerspiegel brengen waarbij je jouw lichaam verward. De isotone samenstelling heeft voldoende elektrolyten om jouw lichaam op tijd, in de juiste hoeveelheid te ondersteunen. De zout opname is gebaseerd op een normaal tot licht extra zwetend persoon.

Bereken in de drinkwijzer zelf aan de hand van temperatuur en andere omstandigheden hoeveel je moet drinken om optimaal te blijven presteren.

Bij 2,5% minder vocht begint jouw lichaam dorst te krijgen. Maar dan ben je al hopeloos te laat om dit terug in te halen. Zeker als je weet dat jouw prestaties minderen vanaf 2% minder vocht. Net daarom moet je werken met een isotone drank die de perfecte hoeveelheid koolhydraten aan jouw lichaam geeft en maximaal wordt opgenomen door het lichaam door de isotone concentratie. In jouw sport heb je geen nood aan andere sportdranken indien je een perfecte isotone drank kan combineren met een perfecte gel of bar die snel wordt opgenomen in de juiste verhouding.

Dit zijn de producten in jouw plan

Omdat je in het ‘personal coaching’ traject zit kan ik je 20% korting geven met de persoonlijke code ‘coach4187’. Hierbij krijg je 20% korting op de producten.

Ps: Je kan de korting niet combineren met andere acties. Bij bars en gels is het daarom beter om 1 bar of gel toe te voegen waarop geen korting is, bij aantal kan je dan jouw aantal stuks aanpassen. Daarop zal jouw code werken en krijg je de beste prijs!

geverifieerde koper
Rating: 5/5

“Ik voel het gewoon werken”

“Ik vind de producten goed van smaak en werken zeer goed tijdens het sporten en nadien geen ongemakken. ”

André Ditte

geverifieerde koper
Rating: 5/5

“Kwaliteit in een overzichtelijk assortiment is wat ik zocht!”

“De eenvoud en kwaliteit in het assortiment is het grootste voordeel. Goede smaken ondanks beperkte keuze maar doet altijd wat ze beloven te doen. Goed voor m'n gevoelige maag.”

Bart De Winkel

geverifieerde koper
Rating: 5/5

“Mijn tweede bestelling bij Neapharma is uiterst snel verlopen.”

Na een eerste koop van de producten wil ik geen ander meer gebruiken! De repen zijn uiterst lekker, kleven niet en blijven niet hangen in de mond of keel. Moet geen halve bidon drinken vooraleer een volgende hap te nemen. De Pro-isotonic tropical is heel lekker van smaak, en belangrijkste is bij het morsen kleeft het product niet!!! Het betreft een ECHTE dorstlesser! Kleeft niet en vraagt niet naar nog meer drinken! Uiterst tevreden over de producten!

Joshua Vansteenkiste

geverifieerde koper
Rating: 5/5

“Zeker een aanrader!”

“Ik heb mij Pro-Isotonic Orange aangeschaft en vind het lekker van smaak. De Pro-Energy Bar heb ik ook aangekocht en is heel makkelijk te openen en makkelijk verteerbaar”

Lieven Broekaert

geverifieerde koper
Rating: 5/5

“Overtuigd!”

“Goede en veilige producten! Zeker dat de samenstelling afgestemd is op de behoefte van de sporter. Aan te raden voor sporters. Goed verteerbaar. Resultaat merkbaar.”

Nadine C.