Ervaringen van andere sporters

Ervaringen van andere sporters

Door de jaren heen hebben we met heel wat atleten samengewerkt om de producten steeds te verbeteren. We zijn bekend geworden tijdens de vroegere samenwerking met Wout Van Aert en Mathieu Van Der Poel. Maar bovenal zijn we er voor iedere atleet die bewust bezig met hun sport en uitdagingen.
Sporters die Neapharma gebruiken zijn zowel actief zijn in een professionele competitie als ook amateur sporters die in hun vrije tijd gepassioneerd bezig zijn met hun sport.

Wout Van Aert en Stijn De Volder geven ons de beste Recovery shake ooit

Wout Van Aert komt bij het Veranda Willems Crelan team en wordt een ware ambassadeur. Wout is dé renner die onmiddellijk na de aankomst zijn recuperatieshake drinkt en het volledige plaatje van sportvoeding begrijpt. Samen met Wout Van Aert verbeteren we verder de samenstelling aan de Pro-Elite Recovery zodat hij nog sneller wordt opgenomen, minder calorieën bevat en minder vocht zal ophouden in het lichaam.  Bekijk ons volledig verhaal.

Alle Neapharma ervaringen en reviews

Bij Neapharma zijn we erg transparant en houden we van eenvoud: Iedereen die bij ons online een bestelling plaatst krijgt een linkje om zijn ervaring met de Neapharma producten te delen. Iedereen die een review stuurt komt hier automatisch tevoorschijn, we houden enkel de familienaam en email adres voor onszelf voor privacy redenen.