Rating: 5/5

Wat als je steeds de beste benen hebt?

Bij Neapharma combineren we onze Superieure sportvoeding met onze eigen gratis Fuel Plan App. Gebruik zo dezelfde tools zoals de profs dankzij coach & Performance Manager Kristof De Kegel. De app maakt een gepersonaliseerd voedingsplan in enkele seconden.

  • Gepersonaliseerd voedingsplan
  • Volledig op maat van jezelf en jouw uitdaging
  • Wat eten en drinken voor en tijdens de inspanning
  • Advies voor een ideaal herstel en conditie opbouw 
  • 6 koolhydraten strategie zoals bij de profs!
  • Zowel voor de starter als de fanatieke sporter
  • Ontwikkeld door Kristof De Kegel (Performance Manager van Alpecin – Deceuninck)

Met deze producten en de app krijg je coaching zoals ik die geef aan Mathieu en andere profatleten.

Kristof De Kegel

Performance Manager Alpecin-Deceuninck

Rating: 5/5

Het voedingsplan zegt je uur per uur en kilometer per kilometer wat je moet eten en drinken, volledig om maat van jezelf en jouw doelstellingen. Zo zal jouw voedingsplan er volledig anders uit zien wanneer je een trainingsritje maakt of een personal best probeert te breken. Ook voor competitie wielrenners is deze app geschikt.

Kristof-de-Kegel-Alpecin-Deceuninck-1-scaled

Kristof De Kegel in je achterzak

Kristof De Kegel, Co-founder bij Neapharma en Performance Manager bij Alpecin-Deceuninck, heeft zijn kennis en ervaring gecombineerd met de wetenschappelijke inzichten van Kjell De Potter (Sportdiëtist en Co-founder bij Neapharma) om deze app samen te stellen. De Fuel App is het resultaat van jaren onderzoek en ervaring met de meest recente inzichten in sportvoeding.

Tot 35% meer energie

Jouw voedingsplan is zo opgebouwd dat je op het juiste momentde juiste hoeveelheid energie en vocht krijgt aan de hand van jouw doelstelling. Op die manier beschik steeds over de beste benen, vermijd je energiedips en ervaar je een minimaal verval tijdens jouw inspanning.