Wat je zeker moet weten over jouw persoonlijke Fuel Plans 💪

 • Omdat je in het 'personal coaching' traject zit kan ik je 15% korting geven met de persoonlijke code 'coach4187'.

  Hierbij krijg je 15% korting op onderstaande producten.

 • Verschillende fuel plans op jouw maat

  Ik heb verschillende fuel plans gemaakt op basis van jouw gegevens in functie van duur van de inspanning, calorie verbruik, jouw BMI en hoeveel je mag opnemen om niet ver van jouw ideale BMI te komen.

 • 80 a 90 koolhydraten per uur volstaan volledig voor jou

  Ik werk met een koolhydraten opname van +- gemiddeld 80 a 90gr per uur. Dat is zowat het maximum dat jouw lichaam kan opnemen. Jouw lichaam heeft bij dit plan een optimale ondersteuning. 80 koolhydraten lijkt een goed aantal op training, voor wedstrijden gaan we richting 90

 • Puzzel gerust zelf ook even

  Je mag een Pro Energy bar vervangen door een Pro Sport fruit als je eens een andere smaak wilt.

 • Gebruik onze drink- en herstelwijzer

  Gebruik deze twee tools om je zelf te berekenen hoeveel je moet drinken in bepaalde omstandigheden en hoe jouw ideale herstel recept er uit ziet.

Je kan ze dun eten zonder enig probleem te krijgen van je darmen en je kan er van uit gaan dat ze snel worden opgenomen in de juiste verhouding.

Op ieder fuel plan zie je zowel voor als na jouw inspanning wat kan gebruiken als recuperatie. We werken soms met Leucine voor de inspanning om je tijdens de inspanning minder krampen te doen krijgen/spierpijn te onderdrukken en beter te herstellen tijdens de inspanning.

Met de geselecteerde Isotone samenstelling heb je geen nood om met hypertone of hypotone dranken aan te vullen. Deze zullen enkel onnodig een schommeling in je suikerspiegel brengen waarbij je jouw lichaam verward. De isotone samenstelling heeft voldoende elektrolyten om jouw lichaam op tijd, in de juiste hoeveelheid te ondersteunen. De zout opname is gebaseerd op een normaal tot licht extra zwetend persoon.

Bereken in de drinkwijzer zelf aan de hand van temperatuur en andere omstandigheden hoeveel je moet drinken om optimaal te blijven presteren.

Bij 2,5% minder vocht begint jouw lichaam dorst te krijgen. Maar dan ben je al hopeloos te laat om dit terug in te halen. Zeker als je weet dat jouw prestaties minderen vanaf 2% minder vocht. Net daarom moet je werken met een isotone drank die de perfecte hoeveelheid koolhydraten aan jouw lichaam geeft en maximaal wordt opgenomen door het lichaam door de isotone concentratie. In jouw sport heb je geen nood aan andere sportdranken indien je een perfecte isotone drank kan combineren met een perfecte gel of bar die snel wordt opgenomen in de juiste verhouding.

Dit zijn de producten in jouw plan

Omdat je in het ‘personal coaching’ traject zit kan ik je 15% korting geven met de persoonlijke code ‘coach4187’.

Ps: Je kan de korting niet combineren met andere acties. Bij bars en gels is het daarom beter om 1 bar of gel toe te voegen waarop geen korting is, bij aantal kan je dan jouw aantal stuks aanpassen. Daarop zal jouw code werken en krijg je de beste prijs!

geverifieerde koper
Rating: 5/5

“Kwaliteit in een overzichtelijk assortiment is wat ik zocht!”

“De eenvoud en kwaliteit in het assortiment is het grootste voordeel. Goede smaken ondanks beperkte keuze maar doet altijd wat ze beloven te doen. Goed voor m'n gevoelige maag.”

Bart De Winkel

geverifieerde koper
Rating: 5/5

“Plakt niet!”

“De gels (en bars) zijn wel iets duurder dan verschillende andere merken maar ze plakken niet en doen goed hun werk. Maar dankzij de hoeveelheidskorting krijg ik de beste prijs voor de beste producten vind ik. ”

Benny Hogeland

geverifieerde koper
Rating: 5/5

“Goede smaken, Voldoet helemaal aan mijn verwachtingen.”

“Werkt goed erg goed. Goede repen, gels en isotone poeder. Goede smaken, liggen niet op de maag en doen exact wat ze moeten doen! ”

Eveline de Boer

geverifieerde koper
Rating: 5/5

“Voor mij is Neapharma Straight forward! Love it!”

Straight forward, duidelijke informatie gebaseerd op wetenschappelijke evidentie!

Gillian Van Hove

geverifieerde koper
Rating: 5/5

“Het doet hetgene dat beloofd wordt!”

“het doet hetgene dat beloofd wordt! ”

John spoor