Rating: 5/5

4,8 gebaseerd op 143 reviews

Indoor pack
20% korting

 • 40 porties Pro Isotonic Limoen & Munt voor hydratatie en open ademhaling
 • Hydro & O.R.S. Sticks om bij 60+ min inspanningen te blijven presteren, te herstellen en efficiënter conditie op te bouwen
 • 10 Pro Sport Fruits (framboos & abrikoos) voor snel opneembare energie, zonder energiedips en optimale vetverbranding (isomaltulose koolhydraat)
 • Optie: Pro Leucine voor conditieopbouw en spierherstel na korte inspanningen (max 120min)
tot 16:59 besteld, morgen geleverd
Gratis verzending vanaf €30
 • Hydratatie

  Een isotone sportdrank is een ideale combinatie tussen vocht- en energieopname. In combinatie met 1 of 2 hydro/O.R.S. sticks bij 60+ min inspanningen blijft jouw vochtbalans op peil. Essentieel om te presteren, herstellen en jouw conditie op te bouwen.

 • Optimale energie mét vetverbranding

  De Isomaltulose samenstelling van de Pro Sport Fruits zorgt voor gezonde stabiele energie (50% echt fruit) zonder energiedips. Bovendien verhoogt het de vetverbranding. Dé ideale brandstof voor indoor inspanningen van +- 60min.

 • Krijg een fuel plan

  Om je op weg te helpen geven we een Fuel Plan wijzer zodat je perfect weet wat en hoeveel je moet eten en drinken tijdens jouw inspanning en hoe jouw training optimaal om te zetten in conditie opbouw.

Rating: 5/5

4,8 gebaseerd op 143 reviews

Product detail website

Het grote belang van correcte hydratatie

Er wordt  vaak gefocust op de inname van energie (koolhydraten) om ons lichaam zo optimaal mogelijk te ondersteunen tijdens een inspanning. Het op peil houden van de vochtbalans wordt daarbij vaak uit het oog verloren. Een verstoorde vochtbalans zorgt nochtans voor 40% tot 60% verminderde opname van energie (koolhydraten), veroorzaakt krampen en zorgt voor minder kracht. De Pro Isotonic Lime bevat alreeds 1,2 gram zout per 500ml, wat je bij langere inspanningen kan aanvullen met Hydro/O.R.S. Sticks.

Hydro formule

Tijdens een (duur)inspanning zweet je vocht en elektrolyten uit. Hierdoor zal jouw vocht- & zoutbalans niet meer op peil zijn met prestatieverlies tot gevolg. De Pro Elite Hydro sticks bevatten een caloriearme mix van de belangrijkste zouten, mineralen en elektrolyten om jouw vocht- & zoutbalans op peil te houden.

O.R.S. Formule

Bij een dubbele dosering (2 sticks in 500ml water/Pro Isotonic) ontstaat er een ‘Oral Rehydration Solution (=O.R.S.)’. Deze concentratie bevat 7,5g glucose (maltodextrine) en 900mg natrium. De combinatie van natrium en glucose in een hypotone oplossing maximaliseert de vocht opname ter hoogte van de dunne darm. Dé ideale oplossing voor sporters die veel zweten.

Het indoor pack voor alle winter sporters

 • Bouw aan jouw conditie, ook na korte inspanningen
 • Focus op hydratatie voor zowel prestatie als herstel
 • Optimaliseer jouw vetverbranding
Rating: 5/5

4,8 gebaseerd op 143 reviews

INDOOR FIETSEN

FITNESS

INDOOR SPORT

 • Gratis verzending vanaf €30
 • Laatste 24h: 14 keer gekocht
 • Voor 17u besteld = morgen geleverd
 • 24/7 klantenservice & advies

1478+ Indoor sporters kiezen voor slimme hydratatie!

Rating: 5/5
Hier word het door de kinderen gebruikt die voetballen en je ziet dat hun energie niet weg gaat tijdens de wedstrijden en ook dat ze niet veel dorst hebben na de wedstrijd omdat dit door de sportdrank allemaal goed gereguleerd wordt.

Kristof Dua

Rating: 5/5
Groot verschil met andere merken toch wel.

Tim Van de Walle

Rating: 5/5
Na een eerste koop van de producten wil ik geen ander meer gebruiken! De repen zijn uiterst lekker, kleven niet en blijven niet hangen in de mond of keel. Moet geen halve bidon drinken vooraleer een volgende hap te nemen. De Pro-isotonic tropical is heel lekker van smaak, en belangrijkste is bij het morsen kleeft het product niet!!! Het betreft een ECHTE dorstlesser! Kleeft niet en vraagt niet naar nog meer drinken! Uiterst tevreden over de producten!

Joshua Vansteenkiste

Rating: 5/5
Lekkere smaak en blijft niet op de maag liggen, kleeft niet en geeft een duidelijk gevoel van opname.

Kurt van Hoe (maag)

Rating: 5/5
Snelle werking van de bars en gels is een grote troef, verpakking goed te openen, niet te plakkerig.

Chrstine Van Nuffel

Pro Isotonic & Hydro/O.R.S.

 • Limoen & Munt

  Deze isotonic is speciaal ontwikkeld om jouw ademhaling vrij te maken tijdens een inspanning. Ideaal voor indoor, warme omstandigheden of gewoon als je een frisse smaak wilt. Dankzij de 1,2 gram zout per bidon wordt jouw zout voldoende aangevuld die je verliest tijdens het zweten.

 • Winnende formule

  4 soorten koolhydraten (32 gr.) voor maximaal energiebehoud. 4 soorten mineralen voor een optimale vochtbalans: de beste bescherming tegen spierkrampen

 • Personaliseer

  Personaliseer jouw Isotonic met geen, een of twee hydro sticks toe toe voegen naargelang de duur en jouw eigen zweet ratio.

 • Optimale isotone concentratie (303 mmol/l)

  Voor complete opname van voedingsstoffen en vocht.

 • Grote porties

  40 porties isotonic, 15 hydro/O.R.S. Sticks per doosje

Snacks voor energie en vetverbranding

 • Constante energie

  Energie fruitjes zorgen vaak voor een snelle piek in de suikerspiegel waardoor er na 15 minuten een dip optreedt. Door het gebruik van een hoogwaardige bron van koolhydraten, nl. isomaltulose, worden honger- en energiedipjes voorkomen.

 • Optimaliseer jouw vetverbranding

  Sport fruits zorgt dat jouw vetverbranding optimaal verloopt tijdens het sporten.

 • 50% echt fruit, 100% vegan

  Met extra zouten voor aanvulling van zoutreserves.

 • Bites met energie en mineralen

  5 Pro Sport Fruits framboos, 5 Pro Sport Fruits abrikoos

Optie: Slim herstem met Pro Leucine

 • 100% zuivere L-Leucine 

  Het best mogelijke spierherstel: een essentiële BCAA’s, om het maximum uit je trainingen te halen. Ideaal voor het herstel van je spieren en conditie-opbouw bij inspanningen van minder dan 2 uur.

 • Essentiële BCAA’s zwengelt de eiwitsynthese sterk aan

  Voor conditie opbouw, ook na korte inspanningen.

 • 1 gram leucine

  = dezelfde werking van 10 gram eiwitten!

 • 1 potje

  = 120 capsules

7+ Enkele reviews

geverifieerde koper
Rating: 5/5
“makkelijk, goed en professioneel”

Brecht van Wijk , Triatlon

geverifieerde koper
Rating: 5/5
Aanwezige energie, smaak en veiligheid mbt. ingrediënten voor mijn notenallergie

Danny , Wielrennen

geverifieerde koper
Rating: 5/5

“Goede smaken, Voldoet helemaal aan mijn verwachtingen.”

“Werkt goed erg goed. Goede repen, gels en isotone poeder. Goede smaken, liggen niet op de maag en doen exact wat ze moeten doen! ”

Eveline de Boer

geverifieerde koper
Rating: 5/5
“vlot inneembaar, voor de repen”

Brecht van Wijk , Wielrennen

geverifieerde koper
Rating: 4/5
“Repen goed verdraagbaar en plakt niet bij openen of opeten. Pro isotonic oranje al lang in gebruik en verveelt niet”

Isabelle , Wielrennen

geverifieerde koper
Rating: 3/5
“Lekker!”

paul matthijs , Triatlon

geverifieerde koper
Rating: 5/5

“De Recovery zal altijd een winnaar blijven!”

“In mijn beginjaren bij Veranda Willems Cycling Team leerde ik de producten van Neapharma kennen. De makers stonden open voor feedback en samen hebben we enkele kleine aanpassingen gedaan aan de herstel producten. De Recovery zal altijd een winnaar blijven!”

Wout Van Aert , Professioneel wielrenner

geverifieerde koper
Rating: 5/5
“De smaak is altijd geniaal”

Jim , Wielrennen

geverifieerde koper
Rating: 5/5
“professionaliteit, boodschap en achtergrond”

André , Wielrennen

geverifieerde koper
Rating: 5/5
“Ze smaken goed en prijs-kwaliteit beter dan sommige andere merken”

Dominique , Wielrennen

Hoeveel verzendkosten moet ik betalen?
In België worden alle bestellingen vanaf € 35 gratis verzonden. Voor bestellingen van minder dan €35 bedragen de verzendkosten € 3,99. Voor verzending naar het buitenland binnen de EU van minder dan € 40 is dit € 8. 
Waar kan ik heen als ik vragen heb over producten?
Je kan ons bereiken via info@neapharma.be, onze website chat rechts onderaan, whatsapp (0468133037) en telefoon (0468133037). We komen steeds met een volledig en correct antwoord zodat je altijd en overal je vragen kan stellen over onze producten.
Waarom Neapharma?
💣💣💣 We combineren als enige merk ter wereld 6 verschillende koolhydraten
We combineren 6 verschillende koolhydraten voor een voelbaar effect. Het is een nieuwe methode om snel, volledig en zonder energie dips over jouw maximale kracht en uithouding te beschikken tijdens het sporten.
💣💣 Personaliseer jouw sportvoeding (of niet)!
Bij Neapharma combineren we onze Superieure sportvoeding met onze eigen Fuel Plan App. Maar dat is geen must! Je kan ieder product van Neapharma alleenstaand gebruiken: Een energy gel, recovery shake of Isotone drank. Of je personaliseert jouw sportvoeding met de Fuel Plan App van Kristof De Kegel. Aan de hand van jouw energieverbruik, temperatuur en zweetprofiel en 28 andere parameters kan je jouw isotone drank en koolhydraten inname personaliseren, daarin helpt onze gratis Fuel Plan App jou.
💣 Superieure producten met ultrasnelle opname
Neapharma combineert de wetenschap met de ervaring van Top Performance coach Kristof De Kegel. De producten bevatten ultrahoge concentraties met de meest hoogwaardige ingrediënten voor voelbaar effect. Eerst worden de belangrijkste ingrediënten opgenomen, in de meest optimale verhoudingen, voor een maximaal effect.
Hoe snel leveren jullie?
Alle bestellingen die geplaatst worden vóór 17 uur worden de volgende dag geleverd. We werken samen met bpost als distributiepartner. Zodra de gegevens van jouw pakje gedeeld worden met bpost krijg je een e-mail met een track&trace-code, waarmee je je bestelling kunt volgen. Het is mogelijk dat bestellingen voor Nederland, Duitsland en Frankrijk één dag later geleverd worden.
Wat is Pro Leucine? Is dat zoals bcaa's?

Kort antwoord

De Pro Leucine heeft inderdaad een gelijkaardige werking als bcaa’s. Bcaa’s zijn immers een mix van Leucine, iso-leucine en valine.

Volledig antwoord

Pro-Leucine heeft inderdaad een vergelijkbaar effect als BCAA’s. Deze laatste zijn immers een mix van leucine, iso-leucine en valine. Leucine is slechts één van de drie BCAA’s (branched chain amino acids of vertakte-keten-aminozuren), maar wel de krachtigste van alledrie (leucine, isoleucine en valine). Het zorgt voor de grootste spierkracht en is verantwoordelijk voor het aanzwengelen van eiwitsynthese en noodzakelijk om zwakke of beschadigde spieren op te bouwen, te behouden en te herstellen. Daarbovenop hebben leucine en isoleucine de eigenschap dat ze je lichaam na de inspanning helpen met spieropbouw en –herstel.

Je investeert dus beter in een supplement met zuivere leucine als je herstel en opbouw wil bevorderen. Bovendien zorgt Leucine ook voor meer kracht, wat niet het geval is bij iso-leucine en valine. Leucine is het effectiefst wanneer het wordt ingenomen in zijn pure vorm.

Hoe kan ik een voedingsplan krijgen op maat van mezelf?
Bij Neapharma combineren we onze Superieure sportvoeding met onze eigen gratis Fuel Plan App. Gebruik zo dezelfde tools zoals de profs dankzij coach & Performance Manager Kristof De Kegel. De app maakt een gepersonaliseerd voedingsplan in enkele seconden.
Het voedingsplan zegt je uur per uur en kilometer per kilometer wat je moet eten en drinken, volledig om maat van jezelf en jouw doelstellingen. Zo zal jouw voedingsplan er volledig anders uit zien wanneer je een trainingsritje maakt of een personal best probeert te breken. Ook voor competitie wielrenners is deze app geschikt.
Hoe kan ik mijn isotone sportdrank personaliseren?
Bij Neapharma combineren we onze Superieure sportvoeding met onze eigen Fuel Plan App. Maar dat is geen must! Je kan ieder product van Neapharma alleenstaand gebruiken: Een energy gel, recovery shake of Isotone drank. Of je personaliseert jouw sportvoeding met de Fuel Plan App van Kristof De Kegel. Aan de hand van jouw energieverbruiktemperatuur en zweetprofiel en 28 andere parameters kan je jouw isotone drank en koolhydraten inname personaliseren, daarin helpt onze gratis Fuel Plan App jou. - Pro Carb Max sticks: Je maakt van jouw isotone drank een hypertone drank omdat je veel meer koolhydraten (=energie) wilt opnemen. Dit is perfect in de finale of bij de start van een grote uitdaging. Voeg 1 a 2 sticks toe aan jouw isotone sportdrank.
- Hydro & O.R.S. sticks: voeg 1 a 2 sticks toe aan jouw isotone drank om jouw vochtbalans maximaal te ondersteunen. Je kan zowel de Carb Max sticks als de hydro sticks in 1 drinkbus combineren met jouw isotone sportdrank.
Hoe lang kan ik sporten op energy gels?
De evolutie van de Neapharma energiegels is zo dat deze bijna even verteerbaar zijn als vaste voeding. Daarom heb je bijna geen verschil tussen gels en vaste voeding op vlak van verteerbaarheid. Het is wel zo dat vaste voeding minder agressief is qua insuline en een minder grote impact heeft op de bloedsuikerspiegel waardoor je vaste voeding als een stabielere en langdurige bron van energie kan zien. Energie gels zijn sneller in opname meer zijn ook sneller uitgewerkt. Vocht in gels voor Snelheid van opname Een extra voordeel van vocht in energie gels is de snellere en volledigere opname van koolhydraten. Dikke, plakkerige gels kunnen tot 50% verlies in opname veroorzaken. Daarom is vocht in gels gunstig om de efficiëntie van koolhydraatopname te vergroten. Isotone gels Isotone gels zijn een achterhaalde wetenschap waar je minder koolhydraten krijgt en teveel focust op vochtopname. Een goede energiegel bevat voldoende vocht (zonder dat deze isotone is) voor bovenstaande reden en heeft in werkelijkheid bijna dezelfde vochtopname dan een Isotone gel, maar dan wel met een pak meer energie.
Mag ik Pro Carb max, Hydro & O.R.S. sticks met elkaar combineren in de Pro isotonic
Ja! Net dat is de bedoeling! Zo personaliseer je jouw isotone drank.
Wat is de 6 koolhydraten strategie waar jullie met uitpakken?
De 6 koolhydraten strategie is het nieuwste inzicht van Top coach en Performance manager bij wielerploeg Alpecin Deceuninck, Kristof De Kegel. Hij onderzocht welke koolhydraten het best gebruikt worden als sporter en welke de verhouding is van deze verschillende energiebronnen in functie van uithouding en kracht.  Hij kwam tot een strategie wanneer je de juiste bronnen koolhydraten met elkaar combineert op het juiste moment dat je tot 35% meer energie kan verwerken. Essentieel hierin is dat je met 6 verschillende koolhydraten kan afwisselen in de juiste verhouding. Alle Neapharma producten zijn daarom sinds 2023 aangepast zodat we het enige merk ter wereld zijn waar deze strategie werkt. Omdat je niet steeds deze berekeningen zou moeten doen hebben we bij Neapharma de Fuel Plan App gemaakt waar jouw persoonlijk voedingsplan gemaakt wordt.
Wat is het belang van vocht in energy gels?
Vochtbalans Energie gels zijn krachtige energieboosters, maar verwacht niet dat je 300 ml vocht uit een gel van 60 ml kunt halen. Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben, want elke gel heeft beperkte capaciteit om je vochtbalans te onderhouden. Verteerbaarheid Een goede energy gel bevat ook vocht om de soepele opname van koolhydraten te bevorderen. Het vocht fungeert als een geleider voor de koolhydraten in je darmen, waardoor een betere verteerbaarheid ontstaat. Het is altijd gunstig om vocht in je gels te hebben om een goede spijsvertering te bevorderen. Snelheid van opname Een extra voordeel van vocht in energie gels is de snellere en volledigere opname van koolhydraten. Dikke, plakkerige gels kunnen tot 50% verlies in opname veroorzaken. Daarom is vocht in gels gunstig om de efficiëntie van koolhydraatopname te vergroten. Isotone gels Isotone gels zijn een achterhaalde wetenschap waar je minder koolhydraten krijgt en teveel focust op vochtopname. Een goede energiegel bevat voldoende vocht (zonder dat deze isotone is) voor bovenstaande reden en heeft in werkelijkheid bijna dezelfde vochtopname dan een Isotone gel, maar dan wel met een pak meer energie.      
Wat is het belang van Zouten en Mineralen?
Zouten en mineralen spelen een cruciale rol in de algemene gezondheid en prestaties van sporters. Deze stoffen, ook wel elektrolyten genoemd, zijn essentieel voor verschillende lichaamsfuncties en kunnen tijdens lichamelijke activiteit verloren gaan door transpiratie. Hier zijn enkele redenen waarom zouten en mineralen belangrijk zijn voor sporters:
 1. Vochtbalans: Elektrolyten, zoals natrium en kalium, helpen bij het handhaven van de vochtbalans in het lichaam. Tijdens het sporten kan overmatig zweten leiden tot verlies van deze elektrolyten, wat kan leiden tot uitdroging als ze niet worden aangevuld.
 2. Spierfunctie: Calcium, kalium en natrium zijn cruciaal voor de normale spierfunctie. Een goede elektrolytenbalans is essentieel om spierkrampen en spierzwakte te voorkomen.
 3. Zenuwfunctie: Elektrolyten zijn betrokken bij het overbrengen van zenuwimpulsen in het lichaam. Een evenwichtige elektrolytenstatus is essentieel voor een goede communicatie tussen zenuwcellen, wat van belang is voor spiercontractie en coördinatie.
 4. Energieproductie: Verschillende mineralen, waaronder magnesium, zijn betrokken bij de energieproductie op cellulair niveau. Een goede energieproductie is van groot belang voor sportprestaties.
 5. Herstel na inspanning: Na het sporten is het belangrijk om verloren elektrolyten aan te vullen om het herstel te bevorderen. Dit helpt bij het verminderen van spierpijn, vermoeidheid en het handhaven van een gezond elektrolyteniveau.
 6. Voorkomen van hyponatriëmie: Tijdens langdurige inspanning kan overmatig water drinken zonder voldoende elektrolyteninname leiden tot hyponatriëmie, een ernstige aandoening waarbij de natriumconcentratie in het bloed te laag wordt.
Sporters kunnen elektrolyten aanvullen door het consumeren van sportdranken, voedingssupplementen, of door voedingsmiddelen te eten die natuurlijk rijk zijn aan deze mineralen. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan de individuele behoeften, afhankelijk van de intensiteit en duur van de lichamelijke activiteit, het klimaat, en individuele factoren zoals lichaamsgewicht en zweetniveau. Het wordt aanbevolen om advies in te winnen bij een voedingsdeskundige of gezondheidsprofessional voor gepersonaliseerd advies.
Wat is het verschil tussen bars en gels?
De evolutie van de Neapharma energiegels is zo dat deze bijna even verteerbaar zijn als vaste voeding. Daarom heb je bijna geen verschil tussen gels en vaste voeding op vlak van verteerbaarheid. Het is wel zo dat vaste voeding minder agressief is qua insuline en een minder grote impact heeft op de bloedsuikerspiegel waardoor je vaste voeding als een stabielere en langdurige bron van energie kan zien. Energie gels zijn sneller in opname meer zijn ook sneller uitgewerkt. Opname Bars: 6 - 12min Werking Bars:  45 -120min Opname Gels: 4 -6 min Werking Gels: 45 - 50 min
Wat is het verschil tussen een energie gel en een isotonic gel?
Isotone gels zijn een achterhaalde wetenschap waar je minder koolhydraten krijgt en teveel focust op vochtopname. Een goede energiegel bevat voldoende vocht (zonder dat deze isotone is) voor bovenstaande reden en heeft in werkelijkheid bijna dezelfde vochtopname dan een Isotone gel, maar dan wel met een pak meer energie.
Wat is het verschil tussen hydro en O.R.S. sticks?
Weinig. 1 hydro stick voegt extra zouten en mineralen toe aan jouw isotone drank. 2 hydro sticks doet dat uiteraard ook, maar dan is de verhouding van jouw stoffen zo optimaal dat je praat over een O.R.S. verhouding. Vaak is het niet nodig om 2 sticks toe te voegen en is 1 (hydro dus) alreeds voldoende.

Hydro formule

Tijdens een (duur)inspanning zweet je vocht en elektrolyten uit. Hierdoor zal jouw vocht- & zoutbalans niet meer op peil zijn met prestatieverlies tot gevolg. De Pro Elite Hydro sticks bevatten een caloriearme mix van de belangrijkste zouten, mineralen en elektrolyten om jouw vocht- & zoutbalans op peil te houden.

ORS Formule

Bij een dubbele dosering (2 sticks in 500ml water/Pro Isotonic) ontstaat er een ‘Oral Rehydration Solution (=ORS)’. Deze concentratie bevat 7,5g glucose (maltodextrine) en 900mg natrium. De combinatie van natrium en glucose in een hypotone oplossing maximaliseert de vocht opname ter hoogte van de dunne darm. Dé ideale oplossing voor sporters die veel zweten.
 • Gratis verzending vanaf €30
 • Laatste 24h: 14 keer gekocht
 • Voor 17u besteld = morgen geleverd
 • 24/7 klantenservice & advies