Rating: 5/5

4,8 gebaseerd op 143 reviews

Indoor pack
20% korting

 • 40 porties Pro Isotonic Limoen & Munt voor hydratatie en open ademhaling
 • Hydro & O.R.S. Sticks om bij 60+ min inspanningen te blijven presteren, te herstellen en efficiënter conditie op te bouwen
 • 5 Pro Sport Fruits framboos voor snel opneembare energie, zonder energiedips en optimale vetverbranding (isomaltulose koolhydraat)
 • 5 Pro Energy Bars hazelnoot voor stabiele energie zonder vet.
 • Optie: Pro Leucine voor conditieopbouw en spierherstel na korte inspanningen (max 120min)
tot 16:59 besteld, morgen geleverd
Gratis verzending vanaf €60
 • Hydratatie

  Een isotone sportdrank is een ideale combinatie tussen vocht- en energieopname. In combinatie met 1 of 2 hydro/O.R.S. sticks bij 60+ min inspanningen blijft jouw vochtbalans op peil. Essentieel om te presteren, herstellen en jouw conditie op te bouwen.

 • Optimale energie mét vetverbranding

  De Isomaltulose samenstelling van de Pro Sport Fruits zorgt voor gezonde stabiele energie (50% echt fruit) zonder energiedips. Bovendien verhoogt het de vetverbranding. Dé ideale brandstof voor indoor inspanningen van +- 60min.

 • Krijg een fuel plan

  Om je op weg te helpen geven we een Fuel Plan wijzer zodat je perfect weet wat en hoeveel je moet eten en drinken tijdens jouw inspanning en hoe jouw training optimaal om te zetten in conditie opbouw.

Rating: 5/5

4,8 gebaseerd op 143 reviews

Het grote belang van correcte hydratatie

Er wordt  vaak gefocust op de inname van energie (koolhydraten) om ons lichaam zo optimaal mogelijk te ondersteunen tijdens een inspanning. Het op peil houden van de vochtbalans wordt daarbij vaak uit het oog verloren. Een verstoorde vochtbalans zorgt nochtans voor 40% tot 60% verminderde opname van energie (koolhydraten), veroorzaakt krampen en zorgt voor minder kracht. De Pro Isotonic Lime bevat alreeds 1,2 gram zout per 500ml, wat je bij langere inspanningen kan aanvullen met Hydro/O.R.S. Sticks.

Hydro formule

Tijdens een (duur)inspanning zweet je vocht en elektrolyten uit. Hierdoor zal jouw vocht- & zoutbalans niet meer op peil zijn met prestatieverlies tot gevolg. De Pro Elite Hydro sticks bevatten een caloriearme mix van de belangrijkste zouten, mineralen en elektrolyten om jouw vocht- & zoutbalans op peil te houden.

ORS Formule

Bij een dubbele dosering (2 sticks in 500ml water/Pro Isotonic) ontstaat er een ‘Oral Rehydration Solution (=ORS)’. Deze concentratie bevat 7,5g glucose (maltodextrine) en 900mg natrium. De combinatie van natrium en glucose in een hypotone oplossing maximaliseert de vocht opname ter hoogte van de dunne darm. Dé ideale oplossing voor sporters die veel zweten.

Het indoor pack voor alle winter sporters

 • Bouw aan jouw conditie, ook na korte inspanningen
 • Focus op hydratatie voor zowel prestatie als herstel
 • Optimaliseer jouw vetverbranding
Rating: 5/5

4,8 gebaseerd op 143 reviews

INDOOR FIETSEN

FITNESS

INDOOR SPORT

 • Gratis verzending vanaf €30
 • Laatste 24h: 14 keer gekocht
 • Voor 17u besteld = morgen geleverd
 • 24/7 klantenservice & advies

1478+ Indoor sporters kiezen voor slimme hydratatie!

Rating: 5/5
Hier word het door de kinderen gebruikt die voetballen en je ziet dat hun energie niet weg gaat tijdens de wedstrijden en ook dat ze niet veel dorst hebben na de wedstrijd omdat dit door de sportdrank allemaal goed gereguleerd wordt.

Kristof Dua

Rating: 5/5
Groot verschil met andere merken toch wel.

Tim Van de Walle

Rating: 5/5
Na een eerste koop van de producten wil ik geen ander meer gebruiken! De repen zijn uiterst lekker, kleven niet en blijven niet hangen in de mond of keel. Moet geen halve bidon drinken vooraleer een volgende hap te nemen. De Pro-isotonic tropical is heel lekker van smaak, en belangrijkste is bij het morsen kleeft het product niet!!! Het betreft een ECHTE dorstlesser! Kleeft niet en vraagt niet naar nog meer drinken! Uiterst tevreden over de producten!

Joshua Vansteenkiste

Rating: 5/5
Lekkere smaak en blijft niet op de maag liggen, kleeft niet en geeft een duidelijk gevoel van opname.

Kurt van Hoe (maag)

Rating: 5/5
Snelle werking van de bars en gels is een grote troef, verpakking goed te openen, niet te plakkerig.

Chrstine Van Nuffel

Pro Isotonic & Hydro/O.R.S.

 • Limoen & Munt

  Deze isotonic is speciaal ontwikkeld om jouw ademhaling vrij te maken tijdens een inspanning. Ideaal voor indoor, warme omstandigheden of gewoon als je een frisse smaak wilt. Dankzij de 1,2 gram zout per bidon wordt jouw zout voldoende aangevuld die je verliest tijdens het zweten.

 • Winnende formule

  4 soorten koolhydraten (32 gr.) voor maximaal energiebehoud. 4 soorten mineralen voor een optimale vochtbalans: de beste bescherming tegen spierkrampen

 • Personaliseer

  Personaliseer jouw Isotonic met geen, een of twee hydro sticks toe toe voegen naargelang de duur en jouw eigen zweet ratio.

 • Optimale isotone concentratie (303 mmol/l)

  Voor complete opname van voedingsstoffen en vocht.

 • Grote porties

  40 porties isotonic, 15 hydro/O.R.S. Sticks per doosje

Snacks voor energie en vetverbranding

 • Constante energie

  Energie fruitjes zorgen vaak voor een snelle piek in de suikerspiegel waardoor er na 15 minuten een dip optreedt. Door het gebruik van een hoogwaardige bron van koolhydraten, nl. isomaltulose, worden honger- en energiedipjes voorkomen.

 • Optimaliseer jouw vetverbranding

  Sport fruits zorgt dat jouw vetverbranding optimaal verloopt tijdens het sporten.

 • 50% echt fruit, 100% vegan

  Met extra zouten voor aanvulling van zoutreserves.

 • Winterse bites

  5 Pro Sport Fruits framboos, 5 Pro Energy bars hazelnoot.

Optie: Slim herstem met Pro Leucine

 • 100% zuivere L-Leucine 

  Het best mogelijke spierherstel: een essentiële BCAA’s, om het maximum uit je trainingen te halen. Ideaal voor het herstel van je spieren en conditie-opbouw bij inspanningen van minder dan 2 uur.

 • Essentiële BCAA’s zwengelt de eiwitsynthese sterk aan

  Voor conditie opbouw, ook na korte inspanningen.

 • 1 gram leucine

  = dezelfde werking van 10 gram eiwitten!

 • 1 potje

  = 120 capsules (voor de hele winter).

Hoeveel verzendkosten moet ik betalen?
In België worden alle bestellingen vanaf € 30 gratis verzonden. Voor bestellingen van minder dan € 30 bedragen de verzendkosten € 4. Voor verzending naar het buitenland binnen de EU van minder dan € 40 is dit € 8. 
Waar kan ik heen als ik vragen heb over producten?
Je kan ons bereiken via info@neapharma.be, onze website chat rechts onderaan, whatsapp (0468133037) en telefoon (0468133037). We komen steeds met een volledig en correct antwoord zodat je altijd en overal je vragen kan stellen over onze producten.
Is Neapharma ook geschikt voor andere sporters dan wielrenners?

Kort antwoord

Ja.

Volledig antwoord

De producten van Neapharma zijn speciaal ontworpen voor de duursporter. Of je nu wielrenner, hardloper, skiër, zwemmer of een andere sporter bent, maakt geen verschil. Je zult evenveel voordeel halen uit al onze producten, want ze zijn ontwikkeld op basis van het menselijk lichaam, en niet één bepaalde sporttak. We mogen dan een sterke achtergrond hebben in de wielersport en dagelijks samenwerken met wielrenners - onze producten werken even krachtig voor alle andere atleten. Dertig procent van al onze klanten zijn zelfs helemaal geen wielrenners. 
Waarom Neapharma?
We zijn een Belgisch merk dat wetenschap, ervaring en passie voor sport combineert. Wij zijn atleten die andere atleten willen helpen hun dromen na te jagen en ... waar te maken!
We zijn een Belgisch merk die wetenschap, ervaring en passie voor de sport combineren. We zijn atleten en willen atleten helpen. We zijn geen plat commercieel verhaal waar onze producten een compromis zijn tussenkwaliteit en prijs.

Hoe het allemaal begon

In de sportvoedingssupplementenindustrie worden vaak halve waarheden verteld om producten te verkopen die slechts een compromis vormen tussen wat je nodig hebt en wat echt werkt. Omdat atleten zich zo ongelooflijk hard inzetten voor hun sport vonden wij dat ze de beste ondersteuning en het grootste respect voor hun inspanningen verdienden. Daarom begonnen wij met het maken van onze eigen producten.
Neapharma staat voor kwaliteit en veiligheid en steunt op de laatste wetenschappelijk inzichten, verfijnd door absolute topatleten. We zijn er voor elk type atleet die op een veilige en duurzame manier zijn prestaties en gezondheid naar een hoger niveau wil tillen. We maken gebruik van de hoogste kwaliteit ingrediënten, in grote hoeveelheden, voor een zo groot mogelijk effect. Bij ons geen compromissen!

Neapharma’s belofte:

1. Wij gebruiken steeds de allerbeste producten, gebaseerd op de nieuwste inzichten

Gezien onze mede-oprichter ook performance manager is van de Alpecin-Fenix-wielerploeg zijn wij volledig op de hoogte van de laatste nieuwigheden en verwerken wij deze voortdurend in onze producten.
Elk van onze producten bevat dan ook een top secret mix van stoffen. Bij onze Pro-elite Recovery shake gaat het om een mengeling van spierherstellende stoffen om meer kracht te genereren, de recuperatie te versnellen, en uiteindelijk conditie op te bouwen. Een paar keer per jaar wordt deze mix gewijzigd om volledig mee te zijn met de laatste inzichten. Zo ben je altijd zeker van de allerbeste producten. Dat kunnen we je garanderen.

2. De concentraties van onze producten komen overeen met de maximale hoeveelheid die je lichaam aankan.

Kijk maar eens naar de hoeveelheid leucine in onze Pro-Elite Recovery of het aantal koolhydraten dat onze Isotonics bevatten. Je kunt er te allen tijde zeker van zijn dat jouw Neapharma-product op elk moment het beste is dat je kunt krijgen voor jouw lichaam.
We werken niet alleen met extreem hoog geconcentreerde hoofdingrediënten, maar zorgen ook voor een zorgvuldig uitgebalanceerde verhouding tussen deze ingrediënten onderling, zodat de belangrijkste eerst worden opgenomen.

3. Doordachtheid

Onze producten zijn intelligente producten. We gebruiken in de isotone sportdranken, bijvoorbeeld, niet alleen een bijzonder hoge concentratie koolhydraten, maar ook een mix van vier verschillende koolhydraten met een verschillende opnamesnelheid, zodat de energie duurzaam en gestaag wordt afgegeven. Twee ervan geven snelle energie, terwijl de andere twee trager werken, waardoor je geen last zult hebben van de gevreesde energiedip.
De kwaliteit van onze producten staat absoluut voorop. We kopen onze ingrediënten aan in Zwitserland en Duitsland. Onze producten zelf worden gemaakt in Oudenaarde, in het hartje van de Vlaamse Ardennen.

4. Altijd met een neutrale pH

Alle producten werken voor iedereen. Ook wie een gevoelige maag of darmen heeft, kan ze zonder problemen gebruiken. Alleen onze Pro-Boost Gel zou eventueel een zekere gevoeligheid kunnen oproepen omwille van het hoge caffeïnegehalte.

5. Op wetenschap gestoeld

Alle producten van Neapharma worden samengesteld door professionals. Dit betekent dat niet alleen de formule zelf, maar ook het effect van alle ingrediënten afzonderlijk uitvoerig getest wordt. Zodra de theoretische formule ontwikkeld is, wordt ze getest op professionele atleten, topatleten en amateurs uit diverse landen en uit diverse sporten. Deze tests worden altijd uitgevoerd bij een hele waaier aan sporttakken, van duursporten, krachtsporten, competitiesporten en esthetische sporten tot zelfs motorsporten. Dit is noodzakelijk om jou gebruiksvriendelijke topproducten te kunnen aanbieden, die niet alleen verbazend goed werken maar ook nog heerlijk smaken.

6. Een efficiënt merk

Neapharma gebruikt effectieve ingrediënten in hoge concentraties. Er wordt niet beknibbeld op kostbare prestatieverhogende stoffen en grondstoffen van superieure kwaliteit. Onze producten zijn zo ontwikkeld dat de opname van alle ingrediënten optimaal verloopt. Om spijsverteringsproblemen te voorkomen, zijn bijna al onze producten pH-neutraal. In een Neapharma-product zul je geen enkel overbodig ingrediënt terugvinden. Dit omdat deze vaak geen meerwaarde bieden, spijsverteringsproblemen kunnen veroorzaken en de opname van cruciale voedingsstoffen in de weg kunnen staan. Kies voor Neapharma en voel zelf het verschil!    
Hoe snel leveren jullie?
Alle bestellingen die geplaatst worden vóór 17 uur worden de volgende dag geleverd. We werken samen met bpost als distributiepartner. Zodra de gegevens van jouw pakje gedeeld worden met bpost krijg je een e-mail met een track&trace-code, waarmee je je bestelling kunt volgen. Het is mogelijk dat bestellingen voor Nederland, Duitsland en Frankrijk één dag later geleverd worden.
Wat is Pro-Leucine? Is dat zoals bcaa's?

Kort antwoord

De Pro-Leucine heeft inderdaad een gelijkaardige werking als bcaa’s. Bcaa’s zijn immers een mix van Leucine, iso-leucine en valine.

Volledig antwoord

Pro-Leucine heeft inderdaad een vergelijkbaar effect als BCAA’s. Deze laatste zijn immers een mix van leucine, iso-leucine en valine. Leucine is slechts één van de drie BCAA’s (branched chain amino acids of vertakte-keten-aminozuren), maar wel de krachtigste van alledrie (leucine, isoleucine en valine). Het zorgt voor de grootste spierkracht en is verantwoordelijk voor het aanzwengelen van eiwitsynthese en noodzakelijk om zwakke of beschadigde spieren op te bouwen, te behouden en te herstellen. Daarbovenop hebben leucine en isoleucine de eigenschap dat ze je lichaam na de inspanning helpen met spieropbouw en –herstel.

Je investeert dus beter in een supplement met zuivere leucine als je herstel en opbouw wil bevorderen. Bovendien zorgt Leucine ook voor meer kracht, wat niet het geval is bij iso-leucine en valine. Leucine is het effectiefst wanneer het wordt ingenomen in zijn pure vorm.

Waar kan ik heen als ik vragen heb over mijn verzending?
Je kunt ons bereiken via info@neapharma.be, de chat op onze website, WhatsApp (0032468133037) en telefonisch (0032468133037). We zijn 24 uur op 24 bereikbaar voor ondersteuning. Vandaar dat we bij Neapharma van onze klanten een score van niet minder dan 9,2 op 10 krijgen.
Wat is een neutrale PH?
Alle producten van Neapharma zijn pH-neutraal. Zonder smaakstoffen en zuren die de pH beïnvloeden, wordt alles sneller en effectiever opgenomen, met een maximaal resultaat en zonder maag- en darmlast. Bovendien zijn pH-neutrale producten vriendelijker voor je tandglazuur.  
 • Gratis verzending vanaf €30
 • Laatste 24h: 14 keer gekocht
 • Voor 17u besteld = morgen geleverd
 • 24/7 klantenservice & advies