Treat yourself & your bike (or a friend)!

De wielerbox is hét cadeau voor fietsfanaten

 • Uniek geschenk om te krijgen en te geven (ook aan jezelf)
 • Pro Isotonic, Pro Elite Recovery en Pro Energy bars aan grote korting
 • Muc-off fietsproducten die fiets goed kunnen gebruiken komende maanden

Kies je favoriete box

Reeds 29 keer gekozen deze week

Ik heb dit pakket cadeau gegeven aan m'n fietsvriend. Duidelijk professionele spullen om als fietser te gebruiken.

Andreas De Potter

Rating: 5/5

Trap 2023 af met het leukste fietscadeau

 • Kies jouw favoriete wielerbox

  2 verschillende wielerboxen met sportvoeding & fietsaccessoires voor wie graag met professionele producten op pad gaat!

 • 30% korting op de superior wielerbox

  De Superior box heeft een winkelwaarde van 107 euro. Dankzij de 30% korting bespaar je meer dan 32 euro.

 • 25% korting op de premium wielerbox

  De Premium box heeft een winkelwaarde van 65 euro. Dakzij de 25% korting bespaar je meer dan 16 euro.

EEN TOTAALGESCHENK VOOR FIETSPLEZIER

Verwen jezelf of jouw fietsbuddies met krachtige sportvoeding en professionele fietsproducten!

Pro Energy Bars

Deze uiterst effectieve energy bar is speciaal ontwikkeld om je snel en gedurende maximaal één uur te voorzien van een intense en continue energievoorraad.

 • Hoog aan koolhydraten (26,80 gr. per 40 gr.)
 • Laag vetgehalte (0,4 gr.) voor een vlotte vertering
 • Makkelijk te kauwen
 • Heerlijke smaak van rode vruchten

Pro Isotonic

Deze ultrakrachtige isotone drank bevat maar liefst 31,5 gram koolhydraten per portie van 35 gram. De werking van dit product wordt nog versterkt door de snelle opname, waardoor je het effect al na vier minuten voelt.

 • Vier verschillende soorten koolhydraten die langer dan een uur mee gaan
 • Krachtige combinatie tussen Koolhydraten en elektrolyten
 • Neutrale pH (niet belastend voor de maag)
 • Keuze uit Frisse Tropical of Orange smaak

Pro Elite Recovery Shake (5 dosis)

Dankzij onze speciale gepatenteerde mix van voedingsstoffen is deze shake zonder meer de beste die je kunt vinden voor een snelle en volledige recuperatie.

 • 58gr. eiwitten per portie
 • 6 cruciale vitaminen en mineralen
 • Ideaal om te herstellen en conditie op te bouwen na een extensieve of lange training
 • Frisse Forest fruits (Bosbessen) Of Orange smaak

Ass Saver

Dit is de enige echte originele ‘Ass Saver’ van het merk ‘Ass Saver’: stevig, stijlvol en toch lang genoeg. Dit achterspatbord is heel eenvoudig onder het zadel van een racefiets of mountainbike te plaatsen bij natte weersomstandigheden, maar ook weer zeer gemakkelijk onder het zadel op te bergen.

 • Het beschermt je onderrug bij natte weersomstandigheden zodat jouw kleren niet vuil worden
 • Krijg minder koud in natte omstandigheden
 • Past onder ieder zadel

Muc-off bike cleaner

Deze klassieke roze Bike Cleaner heeft een ongelooflijke reinigingskracht omdat hij revolutionaire nanotechnologie bevat die vuil en roet op microscopisch kleine niveaus afbreekt, terwijl hij ook zorgt voor de delicate afwerking van je fiets.

 • Klassieker die het altijd doet!
 • Nanotechnologie zorgt voor een beschermlaagje
 • Past voor iedere fiets

Bike Protect Spray (Polish) of Muc-off Bio kettingreiniger

Hier moet je de keuze maken tussen de kettingreiniger of Protect Spray (Polish).

 • kettingreiniger: De unieke formule breekt olie en vet af en laat de hele ketting vrij van verontreinigingen achter.
 • Protect Spray: De ultieme vloeibare fietsbescherming. Het voorkomt vuilaanhechting, verminderd wrijving en slijtage én het past voor ieder soort fiets.

Kies je favoriete wielerbox

Kies je favoriete box

Reeds 29 keer gekozen deze week

 • Al 64 keer besteld deze maand
 • Gratis
  levering
 • Voor 17u besteld, morgen geleverd
 • Klantendienst
  24/7
Wanneer gebruik ik een Recovery shake?

Kort antwoord

De Pro-Elite Recovery gebruik je best na jouw zware trainingen. Dagelijks hoeft dus niet. Na zeer korte intensieve trainingen (die korter duren dan 1 uur) of rustige trainingen kies je beter voor de Pro-leucine omdat een full recovery shake dan niet nodig is.

Volledig antwoord

De Pro-elite Recovery shake gebruik je het best na je zware en/of langdurige inspanningen. Dit hoeft dus niet dagelijks. Na korte, niet uitputtende inspanningen (van minder dan 2 uur) kies je beter voor Pro-leucine. Een volledige recovery shake zou voor deze minder zware dagen te veel van het goede zijn.
Waar kan ik heen als ik vragen heb over producten?
Je kan ons bereiken via info@neapharma.be, onze website chat rechts onderaan, whatsapp (0468133037) en telefoon (0468133037). We komen steeds met een volledig en correct antwoord zodat je altijd en overal je vragen kan stellen over onze producten.
Wat hebben jullie met Wout van Aert te maken?
We hebben lang met Wout samengewerkt toen hij voor diverse Belgische ploegen reed. Samen met zijn voormalige Sniper Team verfijnden we de samenstelling van onze bars en gels. Wout was voornamelijk betrokken bij het samenstellen van de Pro-Elite Recovery Shake. Zijn bijdrage heeft ervoor gezorgd dat je geen vocht zult ophouden, ondanks alle proteïnen, mineralen en vitaminen, wat een belangrijke eigenschap is bij een recovery shake voor sportprestaties. Dankzij de shake worden alle slechte stoffen, zoals melkzuur, verwijderd.
Waarom Neapharma?
We zijn een Belgisch merk dat wetenschap, ervaring en passie voor sport combineert. Wij zijn atleten die andere atleten willen helpen hun dromen na te jagen en ... waar te maken!
We zijn een Belgisch merk die wetenschap, ervaring en passie voor de sport combineren. We zijn atleten en willen atleten helpen. We zijn geen plat commercieel verhaal waar onze producten een compromis zijn tussenkwaliteit en prijs.

Hoe het allemaal begon

In de sportvoedingssupplementenindustrie worden vaak halve waarheden verteld om producten te verkopen die slechts een compromis vormen tussen wat je nodig hebt en wat echt werkt. Omdat atleten zich zo ongelooflijk hard inzetten voor hun sport vonden wij dat ze de beste ondersteuning en het grootste respect voor hun inspanningen verdienden. Daarom begonnen wij met het maken van onze eigen producten.
Neapharma staat voor kwaliteit en veiligheid en steunt op de laatste wetenschappelijk inzichten, verfijnd door absolute topatleten. We zijn er voor elk type atleet die op een veilige en duurzame manier zijn prestaties en gezondheid naar een hoger niveau wil tillen. We maken gebruik van de hoogste kwaliteit ingrediënten, in grote hoeveelheden, voor een zo groot mogelijk effect. Bij ons geen compromissen!

Neapharma’s belofte:

1. Wij gebruiken steeds de allerbeste producten, gebaseerd op de nieuwste inzichten

Gezien onze mede-oprichter ook performance manager is van de Alpecin-Fenix-wielerploeg zijn wij volledig op de hoogte van de laatste nieuwigheden en verwerken wij deze voortdurend in onze producten.
Elk van onze producten bevat dan ook een top secret mix van stoffen. Bij onze Pro-elite Recovery shake gaat het om een mengeling van spierherstellende stoffen om meer kracht te genereren, de recuperatie te versnellen, en uiteindelijk conditie op te bouwen. Een paar keer per jaar wordt deze mix gewijzigd om volledig mee te zijn met de laatste inzichten. Zo ben je altijd zeker van de allerbeste producten. Dat kunnen we je garanderen.

2. De concentraties van onze producten komen overeen met de maximale hoeveelheid die je lichaam aankan.

Kijk maar eens naar de hoeveelheid leucine in onze Pro-Elite Recovery of het aantal koolhydraten dat onze Isotonics bevatten. Je kunt er te allen tijde zeker van zijn dat jouw Neapharma-product op elk moment het beste is dat je kunt krijgen voor jouw lichaam.
We werken niet alleen met extreem hoog geconcentreerde hoofdingrediënten, maar zorgen ook voor een zorgvuldig uitgebalanceerde verhouding tussen deze ingrediënten onderling, zodat de belangrijkste eerst worden opgenomen.

3. Doordachtheid

Onze producten zijn intelligente producten. We gebruiken in de isotone sportdranken, bijvoorbeeld, niet alleen een bijzonder hoge concentratie koolhydraten, maar ook een mix van vier verschillende koolhydraten met een verschillende opnamesnelheid, zodat de energie duurzaam en gestaag wordt afgegeven. Twee ervan geven snelle energie, terwijl de andere twee trager werken, waardoor je geen last zult hebben van de gevreesde energiedip.
De kwaliteit van onze producten staat absoluut voorop. We kopen onze ingrediënten aan in Zwitserland en Duitsland. Onze producten zelf worden gemaakt in Oudenaarde, in het hartje van de Vlaamse Ardennen.

4. Altijd met een neutrale pH

Alle producten werken voor iedereen. Ook wie een gevoelige maag of darmen heeft, kan ze zonder problemen gebruiken. Alleen onze Pro-Boost Gel zou eventueel een zekere gevoeligheid kunnen oproepen omwille van het hoge caffeïnegehalte.

5. Op wetenschap gestoeld

Alle producten van Neapharma worden samengesteld door professionals. Dit betekent dat niet alleen de formule zelf, maar ook het effect van alle ingrediënten afzonderlijk uitvoerig getest wordt. Zodra de theoretische formule ontwikkeld is, wordt ze getest op professionele atleten, topatleten en amateurs uit diverse landen en uit diverse sporten. Deze tests worden altijd uitgevoerd bij een hele waaier aan sporttakken, van duursporten, krachtsporten, competitiesporten en esthetische sporten tot zelfs motorsporten. Dit is noodzakelijk om jou gebruiksvriendelijke topproducten te kunnen aanbieden, die niet alleen verbazend goed werken maar ook nog heerlijk smaken.

6. Een efficiënt merk

Neapharma gebruikt effectieve ingrediënten in hoge concentraties. Er wordt niet beknibbeld op kostbare prestatieverhogende stoffen en grondstoffen van superieure kwaliteit. Onze producten zijn zo ontwikkeld dat de opname van alle ingrediënten optimaal verloopt. Om spijsverteringsproblemen te voorkomen, zijn bijna al onze producten pH-neutraal. In een Neapharma-product zul je geen enkel overbodig ingrediënt terugvinden. Dit omdat deze vaak geen meerwaarde bieden, spijsverteringsproblemen kunnen veroorzaken en de opname van cruciale voedingsstoffen in de weg kunnen staan. Kies voor Neapharma en voel zelf het verschil!    
Hoe snel leveren jullie?
Alle bestellingen die geplaatst worden vóór 17 uur worden de volgende dag geleverd. We werken samen met bpost als distributiepartner. Zodra de gegevens van jouw pakje gedeeld worden met bpost krijg je een e-mail met een track&trace-code, waarmee je je bestelling kunt volgen. Het is mogelijk dat bestellingen voor Nederland, Duitsland en Frankrijk één dag later geleverd worden.

Trap 2023 af met het leukste fietscadeau

 • Een geschenk voor winnaars

  De wielerbox is het geknipte cadeau voor elke gemotiveerde fietser met producten om voor, tijdens en na het sporten te gebruiken.

 • Een totaalpakket

  We hebben de beste merken samengebracht voor fietsers: muc-off & Neapharma

 • Een giftbox vol gadgets

  Dankzij de muc-off bike cleaner, kettingreiniger, polish en ass saver blijven zowel jouw fiets (en je achterwerk) vlekkeloos proper na iedere rit!

Tijdelijke aanbieding

Profiteer van 30% korting met deze wielerbox!

Kies je favoriete box

Reeds 29 keer gekozen deze week