Uitdaging 2022 – triatlon

Wat is jouw sportieve doel van 2022?

Je krijg een persoonlijke coach naast jou die er alles aan doet om jouw sportieve uitdaging tot een succes te brengen.

Je kan rekenen op trainingsschema’s, een training fuel plan, trainingstips, een fuel plan voor tijdens de dag zelf en eindeloze motivatie op verschillende manieren! Jip, wij hebben er zin in! 🤘

Waarom deelnemen?

Zoals het de beste coaches betaamt zijn we samen op pad. Alle dagen van nu tot de grote dag zijn van belang en we zullen er voor je zijn. We begeleiden je op vlak van voeding met een gratis fuel plan (voedingsplan) voor tijdens de trainingen en voor tijdens de uitdaging. 100% op maat van jezelf.

Als personal coach weten we wat je nodig hebt. Je krijgt trainingstips die 100% passen bij jouw niveau, uitdaging en fase waarin je zit. We gaan van jou een betere sporter maken! Verwacht je aan trainingsschema’s en tips!

De motivatie kan soms al eens wegzakken, dan is het goed dat je op tijd jouw ruggensteuntje krijgt om te blijven doorgaan. We sturen jou motivatie door zodat je niet zal opgeven.

Het opschrijven van een doel is super belangrijk om het ook effectief te halen. Zo blijft het doel niet meer ‘anoniem’ en is er geen weg meer terug! We kijken met jou mee en herinneren jou op tijd aan jouw uitdaging zodat je niet anders kan dan jouw grenzen te blijven verleggen.

Wat heb je te verliezen? Je kan altijd uitschrijven en jouw uitdaging annuleren. We zouden het jammer vinden natuurlijk, maar die vrijheid heb je.