Rating: 5/5

4,8 gebaseerd op 143 reviews

Voel je een hele winter topfit met OMEGA 3 BOOST

 • Versterkt je natuurlijke weerstand
 • Voel je sterker en energetischer
 • Voorkom vervelende winterkwaaltjes
 • Ondersteunt je spieren, gewrichten en botten, voor het behoud van je conditie
 • Bevordert spieropbouw en -herstel, voor verbeterde prestaties
 • 180 Capsules voor 24,95!

 26,99

tot 16:59 besteld, morgen geleverd
Gratis verzending vanaf €60
Ik gebruik omega 3 al een lange periode. In de winter helpt het mijn weerstand, in de zomer gebruik ik het voornamelijk voor mijn gewrichten soepel te houden.

Volkwin De Smedt

Rating: 5/5
 • Verhoog je natuurlijke weerstand

  Omega 3 Boost beschermt je tegen ziektes en blessures. De geconcentreerde Omega 3 capsule (100% visolie) heeft een maximaal effect.

 • Totale ondersteuning voor je lichaam

  Omega 3 Boost verhoogt je energieniveau, je concentratie en je uithoudingsvermogen. Daarnaast ondersteunt het je hart, spieren, gewrichten en botten.

 • Spierherstel en minder kans op ontstekingen

  Omega 3 vermindert ontstekingen daardoor je spieren sneller herstellen na een training.

Rating: 5/5

4,8 gebaseerd op 143 reviews

Voelbaar effect dankzij de nieuwste samenstelling van pure omega 3

Omega 3-boost is een professioneel omega 3-supplement op basis van 100% visolie van hoge kwaliteit. Je kunt erop vertrouwen voor een bliksemsnel herstel na de training en minimale spierpijn: de droom van elke atleet! Omega 3-boost werkt goed voor duur- en krachtsporters, maar dankzij de positieve effecten op het lichaam in het algemeen ook voor niet-atleten.

We hebben alles netjes opgelijst over de werking van visolie en wat je er van mag verwachten in dit artikel.

De dagelijkse gezondheidsboost voor sporters

 • Nieuwste hoogwaardige samenstelling van 1050mg EPA, 750mg DHA
 • Krachtige 1000 mg-capsules met Zuivere Omega-3 (100% visolie)
 • Supergeconcentreerd voor een maximaal effect
 • Zowel voor sporters als niet-sporters
Rating: 5/5

4,8 gebaseerd op 143 reviews

WIELRENNEN

DUURLOPERS

AVONTURIERS

 • Gratis verzending vanaf €30
 • Omega 3 is deze maand al 61 keer besteld
 • Voor 17u besteld = morgen geleverd
 • 24/7 klantenservice & advies

452+ Sporters kiezen voor omega 3

Rating: 5/5
Ik koop deze capsules vanwege de juiste verhouding die er in de capsules zit.. Ik voel vooral dat mijn gewrichten soepeler zijn dan mocht ik deze niet nemen.

Volkwin De Smedt

Rating: 5/5
Ik ben zeer tevreden over deze Omega 3 . Het zit in een mooie pot die makkelijk is in gebruik. Sinds dat ik de Omega 3 gebruik voel ik me een stuk fitter! Een aanrader voor iedereen die actief sport en duursport doet in verschillende weercondities.

Carole Leijman

Rating: 5/5
5 weken geleden kocht ik deze omega 3 visolie. Hij bevalt mij het allerbeste van veel soorten die ik eerder heb geprobeerd. Ik heb geen enkel naar ‘vis-boertje’ gelaten. Bij andere merken is dit wel het geval.

Mister Burms

Hoeveel verzendkosten moet ik betalen?
In België worden alle bestellingen vanaf € 30 gratis verzonden. Voor bestellingen van minder dan € 30 bedragen de verzendkosten € 4. Voor verzending naar het buitenland binnen de EU van minder dan € 40 is dit € 8. 
Waar kan ik heen als ik vragen heb over producten?
Je kan ons bereiken via info@neapharma.be, onze website chat rechts onderaan, whatsapp (0468133037) en telefoon (0468133037). We komen steeds met een volledig en correct antwoord zodat je altijd en overal je vragen kan stellen over onze producten.
Is Neapharma ook geschikt voor andere sporters dan wielrenners?

Kort antwoord

Ja.

Volledig antwoord

De producten van Neapharma zijn speciaal ontworpen voor de duursporter. Of je nu wielrenner, hardloper, skiër, zwemmer of een andere sporter bent, maakt geen verschil. Je zult evenveel voordeel halen uit al onze producten, want ze zijn ontwikkeld op basis van het menselijk lichaam, en niet één bepaalde sporttak. We mogen dan een sterke achtergrond hebben in de wielersport en dagelijks samenwerken met wielrenners - onze producten werken even krachtig voor alle andere atleten. Dertig procent van al onze klanten zijn zelfs helemaal geen wielrenners. 
Waarom Neapharma?
We zijn een Belgisch merk dat wetenschap, ervaring en passie voor sport combineert. Wij zijn atleten die andere atleten willen helpen hun dromen na te jagen en ... waar te maken!
We zijn een Belgisch merk die wetenschap, ervaring en passie voor de sport combineren. We zijn atleten en willen atleten helpen. We zijn geen plat commercieel verhaal waar onze producten een compromis zijn tussenkwaliteit en prijs.

Hoe het allemaal begon

In de sportvoedingssupplementenindustrie worden vaak halve waarheden verteld om producten te verkopen die slechts een compromis vormen tussen wat je nodig hebt en wat echt werkt. Omdat atleten zich zo ongelooflijk hard inzetten voor hun sport vonden wij dat ze de beste ondersteuning en het grootste respect voor hun inspanningen verdienden. Daarom begonnen wij met het maken van onze eigen producten.
Neapharma staat voor kwaliteit en veiligheid en steunt op de laatste wetenschappelijk inzichten, verfijnd door absolute topatleten. We zijn er voor elk type atleet die op een veilige en duurzame manier zijn prestaties en gezondheid naar een hoger niveau wil tillen. We maken gebruik van de hoogste kwaliteit ingrediënten, in grote hoeveelheden, voor een zo groot mogelijk effect. Bij ons geen compromissen!

Neapharma’s belofte:

1. Wij gebruiken steeds de allerbeste producten, gebaseerd op de nieuwste inzichten

Gezien onze mede-oprichter ook performance manager is van de Alpecin-Fenix-wielerploeg zijn wij volledig op de hoogte van de laatste nieuwigheden en verwerken wij deze voortdurend in onze producten.
Elk van onze producten bevat dan ook een top secret mix van stoffen. Bij onze Pro-elite Recovery shake gaat het om een mengeling van spierherstellende stoffen om meer kracht te genereren, de recuperatie te versnellen, en uiteindelijk conditie op te bouwen. Een paar keer per jaar wordt deze mix gewijzigd om volledig mee te zijn met de laatste inzichten. Zo ben je altijd zeker van de allerbeste producten. Dat kunnen we je garanderen.

2. De concentraties van onze producten komen overeen met de maximale hoeveelheid die je lichaam aankan.

Kijk maar eens naar de hoeveelheid leucine in onze Pro-Elite Recovery of het aantal koolhydraten dat onze Isotonics bevatten. Je kunt er te allen tijde zeker van zijn dat jouw Neapharma-product op elk moment het beste is dat je kunt krijgen voor jouw lichaam.
We werken niet alleen met extreem hoog geconcentreerde hoofdingrediënten, maar zorgen ook voor een zorgvuldig uitgebalanceerde verhouding tussen deze ingrediënten onderling, zodat de belangrijkste eerst worden opgenomen.

3. Doordachtheid

Onze producten zijn intelligente producten. We gebruiken in de isotone sportdranken, bijvoorbeeld, niet alleen een bijzonder hoge concentratie koolhydraten, maar ook een mix van vier verschillende koolhydraten met een verschillende opnamesnelheid, zodat de energie duurzaam en gestaag wordt afgegeven. Twee ervan geven snelle energie, terwijl de andere twee trager werken, waardoor je geen last zult hebben van de gevreesde energiedip.
De kwaliteit van onze producten staat absoluut voorop. We kopen onze ingrediënten aan in Zwitserland en Duitsland. Onze producten zelf worden gemaakt in Oudenaarde, in het hartje van de Vlaamse Ardennen.

4. Altijd met een neutrale pH

Alle producten werken voor iedereen. Ook wie een gevoelige maag of darmen heeft, kan ze zonder problemen gebruiken. Alleen onze Pro-Boost Gel zou eventueel een zekere gevoeligheid kunnen oproepen omwille van het hoge caffeïnegehalte.

5. Op wetenschap gestoeld

Alle producten van Neapharma worden samengesteld door professionals. Dit betekent dat niet alleen de formule zelf, maar ook het effect van alle ingrediënten afzonderlijk uitvoerig getest wordt. Zodra de theoretische formule ontwikkeld is, wordt ze getest op professionele atleten, topatleten en amateurs uit diverse landen en uit diverse sporten. Deze tests worden altijd uitgevoerd bij een hele waaier aan sporttakken, van duursporten, krachtsporten, competitiesporten en esthetische sporten tot zelfs motorsporten. Dit is noodzakelijk om jou gebruiksvriendelijke topproducten te kunnen aanbieden, die niet alleen verbazend goed werken maar ook nog heerlijk smaken.

6. Een efficiënt merk

Neapharma gebruikt effectieve ingrediënten in hoge concentraties. Er wordt niet beknibbeld op kostbare prestatieverhogende stoffen en grondstoffen van superieure kwaliteit. Onze producten zijn zo ontwikkeld dat de opname van alle ingrediënten optimaal verloopt. Om spijsverteringsproblemen te voorkomen, zijn bijna al onze producten pH-neutraal. In een Neapharma-product zul je geen enkel overbodig ingrediënt terugvinden. Dit omdat deze vaak geen meerwaarde bieden, spijsverteringsproblemen kunnen veroorzaken en de opname van cruciale voedingsstoffen in de weg kunnen staan. Kies voor Neapharma en voel zelf het verschil!    
Hoe snel leveren jullie?
Alle bestellingen die geplaatst worden vóór 17 uur worden de volgende dag geleverd. We werken samen met bpost als distributiepartner. Zodra de gegevens van jouw pakje gedeeld worden met bpost krijg je een e-mail met een track&trace-code, waarmee je je bestelling kunt volgen. Het is mogelijk dat bestellingen voor Nederland, Duitsland en Frankrijk één dag later geleverd worden.
Wat is Pro-Leucine? Is dat zoals bcaa's?

Kort antwoord

De Pro-Leucine heeft inderdaad een gelijkaardige werking als bcaa’s. Bcaa’s zijn immers een mix van Leucine, iso-leucine en valine.

Volledig antwoord

Pro-Leucine heeft inderdaad een vergelijkbaar effect als BCAA’s. Deze laatste zijn immers een mix van leucine, iso-leucine en valine. Leucine is slechts één van de drie BCAA’s (branched chain amino acids of vertakte-keten-aminozuren), maar wel de krachtigste van alledrie (leucine, isoleucine en valine). Het zorgt voor de grootste spierkracht en is verantwoordelijk voor het aanzwengelen van eiwitsynthese en noodzakelijk om zwakke of beschadigde spieren op te bouwen, te behouden en te herstellen. Daarbovenop hebben leucine en isoleucine de eigenschap dat ze je lichaam na de inspanning helpen met spieropbouw en –herstel.

Je investeert dus beter in een supplement met zuivere leucine als je herstel en opbouw wil bevorderen. Bovendien zorgt Leucine ook voor meer kracht, wat niet het geval is bij iso-leucine en valine. Leucine is het effectiefst wanneer het wordt ingenomen in zijn pure vorm.

 • Zuivere Omega-3 (100% visolie)
 • Supergeconcentreerd voor een maximaal effect
 • Krachtige 1000 mg-capsules voor een hoog energieniveau, een betere concentratie en meer uithoudingsvermogen
 • Verhoogt je weerstand tegen ziektes en blessures
 • Versnelt je metabolisme, verbrandt vet
 • Ondersteunt je spieren, gewrichten en botten, voor het behoud van je conditie
 • Bevordert spieropbouw en -herstel, voor verbeterde prestaties
 • 180 Capsules voor 24,95 is scherp geprijsd
 • Hoogwaardige samenstelling van 1050mg EPA, 750mg DHA
 • Gratis verzending vanaf €30
 • Omega 3 is deze maand al 61 keer besteld
 • Voor 17u besteld = morgen geleverd
 • 24/7 klantenservice & advies