Rating: 5/5

4,8 gebaseerd op 143 reviews

Voel je een hele winter topfit met OMEGA 3 BOOST

 • Versterkt je natuurlijke weerstand
 • Voel je sterker en energetischer
 • Voorkom vervelende winterkwaaltjes
 • Ondersteunt je spieren, gewrichten en botten, voor het behoud van je conditie
 • Bevordert spieropbouw en -herstel, voor verbeterde prestaties
 • 180 Capsules voor 24,95!
tot 16:59 besteld, morgen geleverd
Gratis verzending vanaf €60
Ik gebruik omega 3 al een lange periode. In de winter helpt het mijn weerstand, in de zomer gebruik ik het voornamelijk voor mijn gewrichten soepel te houden.

Volkwin De Smedt

Rating: 5/5
 • Verhoog je natuurlijke weerstand

  Omega 3 Boost beschermt je tegen ziektes en blessures. De geconcentreerde Omega 3 capsule (100% visolie) heeft een maximaal effect.

 • Totale ondersteuning voor je lichaam

  Omega 3 Boost verhoogt je energieniveau, je concentratie en je uithoudingsvermogen. Daarnaast ondersteunt het je hart, spieren, gewrichten en botten.

 • Spierherstel en minder kans op ontstekingen

  Omega 3 vermindert ontstekingen daardoor je spieren sneller herstellen na een training.

Rating: 5/5

4,8 gebaseerd op 143 reviews

Schermafbeelding 2022-11-04 om 16.33.47

Voelbaar effect dankzij de nieuwste samenstelling van pure omega 3

Omega 3-boost is een professioneel omega 3-supplement op basis van 100% visolie van hoge kwaliteit. Je kunt erop vertrouwen voor een bliksemsnel herstel na de training en minimale spierpijn: de droom van elke atleet! Omega 3-boost werkt goed voor duur- en krachtsporters, maar dankzij de positieve effecten op het lichaam in het algemeen ook voor niet-atleten.

We hebben alles netjes opgelijst over de werking van visolie en wat je er van mag verwachten in dit artikel.

De dagelijkse gezondheidsboost voor sporters

 • Nieuwste hoogwaardige samenstelling van 1050mg EPA, 750mg DHA
 • Krachtige 1000 mg-capsules met Zuivere Omega-3 (100% visolie)
 • Supergeconcentreerd voor een maximaal effect
 • Zowel voor sporters als niet-sporters
Rating: 5/5

4,8 gebaseerd op 143 reviews

WIELRENNEN

DUURLOPERS

AVONTURIERS

 • Gratis verzending vanaf €30
 • Omega 3 is deze maand al 61 keer besteld
 • Voor 17u besteld = morgen geleverd
 • 24/7 klantenservice & advies

452+ Sporters kiezen voor omega 3

Rating: 5/5
Ik koop deze capsules vanwege de juiste verhouding die er in de capsules zit.. Ik voel vooral dat mijn gewrichten soepeler zijn dan mocht ik deze niet nemen.

Volkwin De Smedt

Rating: 5/5
Ik ben zeer tevreden over deze Omega 3 . Het zit in een mooie pot die makkelijk is in gebruik. Sinds dat ik de Omega 3 gebruik voel ik me een stuk fitter! Een aanrader voor iedereen die actief sport en duursport doet in verschillende weercondities.

Carole Leijman

Rating: 5/5
5 weken geleden kocht ik deze omega 3 visolie. Hij bevalt mij het allerbeste van veel soorten die ik eerder heb geprobeerd. Ik heb geen enkel naar ‘vis-boertje’ gelaten. Bij andere merken is dit wel het geval.

Mister Burms

Hoeveel verzendkosten moet ik betalen?
In België worden alle bestellingen vanaf € 35 gratis verzonden. Voor bestellingen van minder dan €35 bedragen de verzendkosten € 3,99. Voor verzending naar het buitenland binnen de EU van minder dan € 40 is dit € 8. 
Waar kan ik heen als ik vragen heb over producten?
Je kan ons bereiken via info@neapharma.be, onze website chat rechts onderaan, whatsapp (0468133037) en telefoon (0468133037). We komen steeds met een volledig en correct antwoord zodat je altijd en overal je vragen kan stellen over onze producten.
Is Neapharma ook geschikt voor andere sporters dan wielrenners?

Kort antwoord

Ja.

Volledig antwoord

De producten van Neapharma zijn speciaal ontworpen voor de duursporter. Of je nu wielrenner, hardloper, skiër, zwemmer of een andere sporter bent, maakt geen verschil. Je zult evenveel voordeel halen uit al onze producten, want ze zijn ontwikkeld op basis van het menselijk lichaam, en niet één bepaalde sporttak. We mogen dan een sterke achtergrond hebben in de wielersport en dagelijks samenwerken met wielrenners - onze producten werken even krachtig voor alle andere atleten. Dertig procent van al onze klanten zijn zelfs helemaal geen wielrenners. 
Waarom Neapharma?
💣💣💣 We combineren als enige merk ter wereld 6 verschillende koolhydraten
We combineren 6 verschillende koolhydraten voor een voelbaar effect. Het is een nieuwe methode om snel, volledig en zonder energie dips over jouw maximale kracht en uithouding te beschikken tijdens het sporten.
💣💣 Personaliseer jouw sportvoeding (of niet)!
Bij Neapharma combineren we onze Superieure sportvoeding met onze eigen Fuel Plan App. Maar dat is geen must! Je kan ieder product van Neapharma alleenstaand gebruiken: Een energy gel, recovery shake of Isotone drank. Of je personaliseert jouw sportvoeding met de Fuel Plan App van Kristof De Kegel. Aan de hand van jouw energieverbruik, temperatuur en zweetprofiel en 28 andere parameters kan je jouw isotone drank en koolhydraten inname personaliseren, daarin helpt onze gratis Fuel Plan App jou.
💣 Superieure producten met ultrasnelle opname
Neapharma combineert de wetenschap met de ervaring van Top Performance coach Kristof De Kegel. De producten bevatten ultrahoge concentraties met de meest hoogwaardige ingrediënten voor voelbaar effect. Eerst worden de belangrijkste ingrediënten opgenomen, in de meest optimale verhoudingen, voor een maximaal effect.
Hoe snel leveren jullie?
Alle bestellingen die geplaatst worden vóór 17 uur worden de volgende dag geleverd. We werken samen met bpost als distributiepartner. Zodra de gegevens van jouw pakje gedeeld worden met bpost krijg je een e-mail met een track&trace-code, waarmee je je bestelling kunt volgen. Het is mogelijk dat bestellingen voor Nederland, Duitsland en Frankrijk één dag later geleverd worden.
Wat is Pro Leucine? Is dat zoals bcaa's?

Kort antwoord

De Pro Leucine heeft inderdaad een gelijkaardige werking als bcaa’s. Bcaa’s zijn immers een mix van Leucine, iso-leucine en valine.

Volledig antwoord

Pro-Leucine heeft inderdaad een vergelijkbaar effect als BCAA’s. Deze laatste zijn immers een mix van leucine, iso-leucine en valine. Leucine is slechts één van de drie BCAA’s (branched chain amino acids of vertakte-keten-aminozuren), maar wel de krachtigste van alledrie (leucine, isoleucine en valine). Het zorgt voor de grootste spierkracht en is verantwoordelijk voor het aanzwengelen van eiwitsynthese en noodzakelijk om zwakke of beschadigde spieren op te bouwen, te behouden en te herstellen. Daarbovenop hebben leucine en isoleucine de eigenschap dat ze je lichaam na de inspanning helpen met spieropbouw en –herstel.

Je investeert dus beter in een supplement met zuivere leucine als je herstel en opbouw wil bevorderen. Bovendien zorgt Leucine ook voor meer kracht, wat niet het geval is bij iso-leucine en valine. Leucine is het effectiefst wanneer het wordt ingenomen in zijn pure vorm.

Formaat product website (1)
 • Zuivere Omega-3 (100% visolie)
 • Supergeconcentreerd voor een maximaal effect
 • Krachtige 1000 mg-capsules voor een hoog energieniveau, een betere concentratie en meer uithoudingsvermogen
 • Verhoogt je weerstand tegen ziektes en blessures
 • Versnelt je metabolisme, verbrandt vet
 • Ondersteunt je spieren, gewrichten en botten, voor het behoud van je conditie
 • Bevordert spieropbouw en -herstel, voor verbeterde prestaties
 • 180 Capsules voor 24,95 is scherp geprijsd
 • Hoogwaardige samenstelling van 1050mg EPA, 750mg DHA
 • Gratis verzending vanaf €30
 • Omega 3 is deze maand al 61 keer besteld
 • Voor 17u besteld = morgen geleverd
 • 24/7 klantenservice & advies